Så er der nyheder

Nu er det 23 år siden, vi sammen rullede det allerførste festarrangement ud.

Der er rullet med rigtig mange siden, tusind tak for det.

Køkkenet ruller videre med den samme ejer, det samme navn og det flotte logo.

Vi har, trods motorvejens nære beliggenhed, bevaret vores dejlige køkken på gården i Silkeborg, hvor Lea’s brændende lyst og kreative evner, smelter sammen og udvikler sund og god mad af høj kvalitet.

Med nyt koncept udrulles

Vi begynder nu at lave måltidskasser til Silkeborg og omegn. Sunde og lækre måltider, lavet fra bunden af gode og bæredygtige råvarer.

Lea har derfor taget en kostvejleder uddannelse, som hun kan gøre god brug af i det nye koncept.

Vi glæder os meget til at komme godt i gang, når vi og vores nye webshop er klar, i webshoppen kan I læse meget mere om konceptet og måltidskasserne.

Vi vil gerne levere en kvalitetsvare, servicere og hjælpe vores kunder bedst muligt, derfor holder vi os altid til en ting ad gangen, for at gøre det til en succes, det gør vi også med det nye koncept, og derfor kan vi ikke levere til selskaber og festarrangementer samtidigt.

Vi har et godt koncept, med rigtig mange gode og tilbagevendende kunder, det er vi rigtig glade for, og vi ville gerne hvis vi kunne fortsætte helt uændret, men på grund af en stofskiftesygdom, må vi sige nej til for mange af vores kunder, og det er ikke rart.

Skiftet fra at lave selskabs- og festarrangementer til at lave måltidskasser, ser vi som en væsentlig fordel, fordi det giver en mere jævn fordelt arbejdsuge, derved kan vi fortsat udnytte vores velfungerende køkken faciliteter, og Lea’s brændende lyst og kreative evner til madlavning.

Nu en kæmpe stor tak til alle jer mange trofaste kunder, fordi vi har fået lov til at rulle dejligt mad ud til jeres gode selskaber og festarrangementer, det er vi meget taknemmelige for, og det har været en stor fornøjelse, derfor er det også en særdeles tung beslutning, at lave dette skifte, men vi er sikre på at det nye koncept også bliver rigtig godt.

Endnu en gang mange tak for Jeres mange ordrer igennem de sidste 23 år og hvem ved, måske kan I også gøre brug af vores nye måltidskasser, som vi snart ruller ud med.

Til Jer kunder som har booket sig ind i vores kalender for længe siden, leverer vi selvfølgelig en dejlig menu til.

Hvis du vil læse mere om vores nye måltidskasse koncept, kan det gøres på dette link

Med venlig hilsen.

Lea og Johnny.