Så er der nyheder

2019: Snart er det 25 år siden, vi rullede det allerførste festarrangement ud.

Der er rullet med rigtig mange siden, tusind tak for det.

 

2017 Efterår: Lea’s brændende lyst og kreative evner, smelter sammen og udvikler sund og god mad af høj kvalitet, der vil løbende blive ændret i menuerne, og lavet større ændringer hvert kvartal.

 

Med nyt koncept udrulles

2017 Sensommer: Vi begynder at lave måltidskasser til Silkeborg og omegn. Sunde og lækre måltider, lavet fra bunden af gode og bæredygtige råvarer.

Lea har taget en kostvejleder uddannelse, som hun kan gøre god brug af i det nye koncept.

Vi vil gerne levere en kvalitetsvare, servicere og hjælpe vores kunder bedst muligt, derfor holder vi os altid til en ting ad gangen, for at gøre det til en succes, det gør vi også med det nye koncept, og derfor kan vi ikke levere til selskaber og festarrangementer samtidigt.

Skiftet fra at lave selskabs- og festarrangementer til at lave måltidskasser, ser vi som en væsentlig fordel, fordi det giver en mere jævn fordelt arbejdsuge.

En stor tak, til alle jer trofaste kunder, fordi vi har fået lov til at rulle vores mad ud til jeres selskaber og festarrangementer, det er vi meget taknemmelige for, og det har været en stor fornøjelse, derfor har det også været en meget svær beslutning, at lave dette skifte, men vi er sikre på at det nye koncept også bliver rigtig godt.

Hvis du vil læse mere om vores nye måltidskasse koncept, kan det gøres på dette link

 

2016 September: Vi har, trods motorvejens nære beliggenhed, bevaret vores dejlige køkken på gården i Silkeborg, så køkkenet kan rulle videre med den samme ejer, det samme navn og det flotte logo.

 

Med venlig hilsen.

Lea og Johnny.