HVORFOR OG HVORDAN

Lea’s brændende lyst og kreative evner, smelter sammen og udvikler næringsrige og sunde måltidskasser af friske og bæredygtige fødevarer.

Hvorfor bestille ? Vi kan ikke hjælpe med at pudse vinduer, gøre rent, eller lave havearbejde, men vi kan og vil rigtig gerne hjælpe med madlavningen, så prøv vores færdige måltider, med stor variation, nærende indhold, og høj kvalitet på både maden, indpakningen og leveringen, det er nemt, fordi man kun skal sætte sig ind i opbevaring og varmning af retterne, det giver tid og frihed til samvær, fritidsinteresser, sport og lignende.

Hvordan laves de ? Lea elsker at stå i sit køkken og kokkerere, hvor hun laver spændende og klassiske retter med et pift, hun går meget op i detaljerne og håndteringen, så det bliver så nemt for kunden som muligt, det største fokus ligger på valg af de rigtige råvarer, de rigtige fedtstoffer og lignende, og så få det hele tilberedt på en rigtig og skånsom måde, for at bevare næringsstofferne i maden, det vil hun bruge sin lange erfaring og viden til at opnå i retterne og lege videre med.

Hvem bestiller ? En bred kundeskare der har tillid til vores produkt, små og store familier, unge og ældre, naboer eller venner der vil spise og hygge sig sammen, udearbejdende, sentarbejdende og så videre.

Hvad gør man ved modtagelse ? Læser indlægssedlen i kassen, sætter retterne i henholdsvis ovnen, køleskabet og evt. i fryseren, alt imens en af retterne, der er anrettet i hvide porcelæns fade evt. varmes i ovnen, den bionedbrydelige emballage kan gå direkte i fryser og i ovn, vi anbefaler ikke varmning i mikroovn, men ved denne løsning tåler den bionedbrydelige emballage max 100 grader c. 

Hvor leverer vi ? Silkeborg og omegn, vi leverer på din valgte adresse om Tirsdagen mellem kl. 12:00 og 17:00 vi afhenter Tirsdagen efter mellem kl. 12.00 og 17:00 det skal være muligt at stille termokassen i skyggen, og helt perfekt hvis det er muligt at sætte termokassen på en lille trapperist, havestol, bænk eller lignende. 

Allergi ? Vi kan på nuværende tidspunkt ikke lave allergitilpassede menuer, vi har en indlægsseddel i termokassen hvor allergenerne er beskrevet, der vil som udgangspunkt forekomme gluten, laktose, nødder og lignende i retterne, kontakt os endelig ved tvivlsspørgsmål.