Det første selskab rullede ud i 1994.

Indehaveren, Lea Lund er vokset op i Aarhus, med en svær skolegang, pga. tale og læse vanskeligheder. Hun er meget kreativ og taledelen er hun bestemt kommet efter.

​Efter to år på Samsø efterskole, tog hun på Silkeborg husholdningsskole og Skals håndarbejdsskole. Lea fik job som opvasker på hotel Latour i Aarhus, hvor hun udviklede stor interesse for det kreative kokkefag, hun blev hurtigt tilbudt en elevplads og tog kokke uddannelsen på hotellet.

 Det første selskab rullede ud i Johnny’s bil, en Chevrolet El Camino og Lea bosatte sig med Johnny i Silkeborg, efter kort tid tog hun ud som moderne kogekone i midtjyllands forsamlingshuse og selskabslokaler.

 Det blev hurtigt klart for Lea at det var her hun hørte til, og Det Rullende Køkken blev skabt, hun startede med at leje køkken faciliteter, og efter nogle år blev der brug for mere plads, derfor valgte Lea og hendes mand Johnny at bygge deres eget køkken.

​Nyt køkkenbyggeri på gården.

Den gamle stald blev væltet, og en helt ny bygning, med et dejligt stort og funktionelt køkken blev opført, og indviet i 2002. Det viste sig at være en rigtig god beslutning, for der er virkelig lavet til rigtig mange selskaber og festarrangementer i køkkenet.

​Medarbejdere blev der også ansat, og flere kom til, ikke mindst, da der også kom børn i familien. Det var en spændende og sjov tid med ansatte i køkkenet, men det er også dejligt for Lea, at vende tilbage til hendes force, nemlig selve madlavningen.

Gården og køkkenet ligger heldigvis stadig på landet, og familien bor også på gården, for år tilbage var området nord for Silkeborg et landbrugsområde hvor Johnny havde lejet en del af jorden til planteavl, men i dag er det udstykket til flere store bolig områder 

med skole, sportsklub og supermarked. Nu er gården blevet rammet ind af den nye motorvej, som åbnede 11. 

September 2016 og den ligger meget tæt på, de sidste ca. 5 år har dette store projekt fyldt rigtig meget, nu håber familien, at det bliver tåleligt at beholde deres beboelser, planteavl og Det Rullende Køkken på gården

Når man kommer op til ejendommen, vil man af og til se, og møde lidt maskiner, for Johnny dyrker stadig den jord der er tilbage og ordner diverse ændringer pga. af den nye motorvej.

​​Lea går meget op i at læse og udvide sin store viden og interesse inden for god madlavning, sund kost og ernæringsrigtig sammensætning.

Ja og med tre friske piger, har de jo masser at se til.​​

 

Skifter til måltidskasser i 2017.

Det Rullende Køkken laver i sensommeren et konceptskifte fra at lave selskabs- og festarrangementer til at lave måltidskasser til Silkeborg og omegn. Skiftet sker på grund af en stofskiftesygdom, Lea og Johnny retter en kæmpe stor tak til alle deres mange trofaste og tilbagevendende kunder, og tænker, vi ses igen i forbindelse med det nye koncept. Skiftet er nærmere beskrevet i nyhedsinfo.