HANDELSBETINGELSER.

 Det Rullende Køkken v Lea Lund.

Enkeltmandsvirksomhed.

Cvr nr. 20558334.

Brunbakkevej 12 B.

8600 Silkeborg

E-mail: drk@lealund.dk

Telefon: 86856019 eller 52376019

Etablerings år: 1998

BETALING.

På netbutik detrullendekøkken.dk kan der betales med:

Visa, Visa electron, Visadankort, Mastercard, Mastercard direct og Maestro.

EAN kun for offentlige instanser.

Vi tillægger ikke gebyr ved betaling på netbutik detrullendekøkken.dk?

Beløbet hæves først på dit kort på leveringsdagen.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Alle priser er opgivet med moms og valutakoden er DKK.

 

BESTILLING.

Sidste bestillings frist er Mandag kl.21:00 og vi leverer Mandagen efter.

Hvis der er forhold i bestillingen der ikke stemmer eller der er afgivet ukorrekte oplysninger, forbeholder vi os ret til at afvise ordren.

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Vi fremsender en ordrebekræftelse til kunden, men først når vi har godkendt ordren, vil der være indgået en bindende aftale, om en levering fra Det Rullende Køkken v Lea Lund.


PRISER.

Priserne er dags priser, og er gældende på bestillingsdagen.

Vi forbeholder os ret til ændringer.

Alle priser er opgivet med moms og valutakoden er DKK.

LEVERING.

Vi leverer i Silkeborg og omegn. For vi højt prioriterer det er os selv der leverer.

Derfor leveres der kun i områder, inden for en rimelig kort radius.

Vi leverer hos Jer om mandagen mellem kl. 12:00 og kl. 16:00.

Det skal være muligt at stille kassen i skyggen, og i forbindelse med bestillingen er der et felt til beskrivelse af, hvor vi må stille måltidskassen.

Når varen er sat på kundens selvvalgte leverings adresse og sted, overgår risikoen for den bestilte vare og for temperaturen på varen til kunden, vi anbefaler at måltidskassen pakkes ud og kommer på køl/frost inden kl. 17:00.

Ved en eventuel senere reklamation, vil ovennævnte være af afgørende betydning.

AFHENTNING.

Vi afhenter termokasse og service mandagen efter leveringsdagen mellem kl. 12:00 og kl. 16:00. hvor termokasse og service skal være stillet frem og klar til afhentning hos Jer.

Vi prioriterer højt at levere måltidskassen i en rigtig termokasse, af høj kvalitet og at nogle af vores retter er anrettet i rigtigt porcelæn, derfor håber vi selvfølgelig også at kunden passer godt på vores ting, så derfor:

HUSK AT OPBEVARE KASSER OG PORCELÆN FORSVARLIGT, IKKE PÅ JORDEN OG IKKE I NÆRHEDEN AF DYR, ELLER HVOR DER KAN FOREKOMME HUSDYR ELLER SKADEDYR.

ALT SKAL VÆRE RENT OG INTAKT OG MÅ KUN BRUGES TIL DET RULLENDE KØKKEN´S MÅLTIDSKASSER.

Vi laver en porcelænsseddel og vedlægger i/ved kassen, og vi forbeholder os ret til at fremsende en regning, hvis ovenstående ikke er overholdt, den betales inden 5 dage.

LEVERINGSOMKOSTNINGER OG AFHENTNING AF TOM EMBALLAGE.

Vi har 4 leverings zoner, hvor man kan vælge hvilken by eller stednavn man bor i.

Ved valg af forkert zone, fremsender vi efterfølgende en regning, den betales inden 5 dage.

Zonepriser.

ZONE 1 til 22 DKK. ZONE 2 til 37 DKK. ZONE 3 til 59 DKK. ZONE 4 til 89 DKK.

LÅST OPGANG ELLER LIGNENDE UDFORDRINGER.

Hvis kunden bor i låste opgange, eller andre steder hvor der kan være udfordringer med leveringen, så kontakt os inden bestilling, så vi kan finde en løsning.

Hvis det ikke lykkes os at få adgang til en aflåst opgang eller leveringsstedet, tager vi måltidskassen med retur til Det Rullende Køkken’s adresse, og den kan samme dag afhentes inden kl. 18:00 derefter mistes måltidskassen og betalingen.

DER ER IKKE FORTRYDELSESRET PÅ FØDEVARER.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Aftaler omfattet af §7, stk. 2:

Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter.

 

REKLAMATION/MANGLER.

Når du handler på netbutik detrullendekøkken.dk har du selvfølgelig mulighed for at lave en reklamation, vi prioriterer højt at lave sikre og gode leveringer, og derfor hører vi også gerne hvis der opleves problemer eller andet med vores produkter eller leveringer.

Vores produkter er fødevarer og derfor er fristen for en reklamation begrænset til den holdbarhedsdato, der står på produkterne, derefter mister kunden retten til reklamation.

Det forbeholdes også at kunden har læst og fulgt dokumentationsmateriale, herunder brochurer, vejledninger, eller andre skriftlige eller mundtlige oplysninger om forholdsregler, anvendelse, opbevaring og lignende fra Det Rullende Køkken.

Læs vores anbefaling herunder.

 

VI ANBEFALER DERFOR.

Hvis der opleves problemer eller andet, at kontakte os så hurtigt som muligt, så vi har mulighed for at komme forbi, og se på problemet, alternativt kan sendes en beskrivelse af problemet, en kopi af ordren med adresse/kontakt oplysninger og et billede af produktet.

Vi vil helst komme forbi kunden, for at se og opleve problemet, derved får vi det bedste udgangspunkt for at tilgodese kunden og fremtidige kunder/leveringer.

 

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER.

Det Rullende Køkken forbeholder sig ret til ændringer og opdatering af betingelser, regler og priser på denne webshop.

Det er derfor vigtigt du læser og holder dig opdateret.

 

ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT.

Det er ikke tilladt at kopiere tekst, billeder, eller lignende på denne netbutik detrullendekøkken.dk

Alle rettigheder tilhører Det Rullende Køkken v Lea Lund.

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

(persondatapolitik).

For at du kan indgå aftale med os på netbutik detrullendekøkken.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn og adresse
Telefonnummer og E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Det Rullende Køkken v Lea Lund. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Lea Lund og Johnny Veng for, Det Rullende Køkken v Lea Lund har adgang til de oplysninger, der registreres om dig, og er dataansvarlige på netbutik detrullendekøkken.dk

Oplysninger afgivet til netbutik detrullendekøkken.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Det Rullende Køkken v Lea Lund. Har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Det Rullende Køkken v Lea Lund. Via e-mail drk@lealund.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til drk@lealund.dk hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Herunder e-mail adresser til de mest almindelige klagenævn.

FDIH/Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerrådet Tænk www.taenk.dk

Forbrug.dk www.forbrug.dk